BİTLİS / MUTKİ - Akıncı Köyü İlkokulu

Ekm

Okulumuz öğrencileri İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ederek hem doyasıya kitap okudular hem de eğlenceli vakit geçirdiler.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılına hazırlıklarımız tamamlandı. Okulumuz baştan sona detaylı temizlikten geçirildi ve miniklerimizin sıralarında kitapları hazır bir şekilde konuldu. Yarın görüşmek üzere

Haz

2021-2022 eğitim öğretim yılı, öğrencilerimizin karnelerini almalarıyla sona erdi. Bu güzel günde mutluluğumuza ortak olmak için okulumuza teşrifleriyle bizleri onurlandıran İlçe Jandarma Komutanlığı personellerinden J.Asb.Cvs Sayın Ayşe ÜZGÜÇ, Uzm.J.VI.Kad.Cvs Osman İNCEÖZ ve J.Uzm.Çvş. Semih FİLİZ'in okulumuzda bulunmaları bizleri ihya etti. Bu duyarlı davranışlarından dolayı Garnizon Komutanımız Yzb. Birkan KORKMAZ ile değerli kolluk kuvvetleri görevlileri J.Asb.Cvs Ayşe ÜZGÜÇ, Uzm.J.VI.Kad.Cvs Osman İNCEÖZ ve J.Uzm.Çvş. Semih FİLİZ'e çok teşekkür ediyoruz.

Yıl boyunca kar kış demeden okulunun yolunu tutan güzel yürekli miniklerimize iyi tatiller dileriz.

Mrt

Okulumuzun 1.sınıf öğrencilerinden Efe ve Ece ikiz kardeşler ile 4.sınıfta okuyan abileri Burak TAŞ'ın doğum gününü kutladık. Bu üç değerli öğrencimizin doğum tarihlerinin aynı olması, ender görülen bir durum olması hasebiyle bizlere çok büyük mutluluk yaşattı. Ömrünüz de temiz yüreğiniz gibi güzel olsun.

İyi ki doğdunuz!......

Mrt

Antalya Bitlis Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Vedat YAPA tarafından okulumuz öğrencilerine giyim yardımı yapıldı. Yardımlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Mutki Kızılay Şubesi tarafından okulumuz öğrencilerinin tamamına giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı. Mutki Kızılay Şubesi Başkanı Nesih DOĞAN'a çok teşekkür ediyoruz.

Ock

2021-2022 eğitim öğretim yılı 1.dönemi, karnelerin dağıtımıyla sona erdi. Özellikle 1.sınıflarımız için düzenlemeyi planladığımız ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verilmesinden kaynaklı gecikmeden ertelenen okuma yazmaya geçiş kutlamamızın da bugüne denk gelmesi bize ve öğrencilerimize çifte mutluluk yaşattı. Uzun ve yorucu bir dönemin ardından tatil, miniklerimizin en doğal hakkıdır. İyi tatiller güzel yürekli miniklerimiz..

Ara

Ders dışı faaliyetler kapsamında düzenlediğimiz Akıl ve Zeka Oyunları Kursumuzda öğrencilerimiz hem öğreniyor hem de eğleniyorlar.

Kas

Huzur ve güven ortamında bir yaşam sürdürmemiz için gecelerini gündüzlerine katan değerli kolluk kuvvetleri görevlilerinden Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Sayın Pınar YILDIZ ile Jandarma Uzman Çavuş Sayın Hüseyin ÖZTÜRK haftanın ilk gününün ilk ders saatinde okulumuz ve öğrencilerimize ziyarette bulundular. Naçiz hediyeleri ile minik öğrencilerimizi sevindiren değerli komutanlarımıza bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 83. Yıldönümünde hazırlanan programla yad edildi.  Program, saatlerin 09.05 i göstermesiyle okulumuzdan çalınan sirenle başladı. Okulumuz öğrencilerinin katkılarıyla hazıladığımız program ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete ayrılışının 83. Yıldönümünde bir kez daha anıldı.

Millet olarak aramızdan ayrılışının 83. Yıldönümünde Atamızı saygı, minnet ve şükranla bir kez daha anıyoruz. Vatan size minnettar!

Kas

Öğrencilerimizin ağız sağlığı ve bakımı için diş fırçası ve diş macunu temin edildi. Artık dişlerimiz daha sağlıklı, daha beyaz olacak.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98.Yıldönümünü münasebetiyle okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı düzenlendi.

Ekm

Ailem İle Okuyorum Projesi' nin detayları hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla okulumuz velilerine toplantı düzenledi.

Ekm

Yeni görev yerimizde de bizleri yalnız bırakmayan, maddi-manev desteklerini esirgemeyen değerli konutanımız Sayın Emrah YÜKSEL, okulumuzu ziyaret ederek bizleri ihya ettiler. Bu güzel ziyaretlerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunarız.