BİTLİS / MUTKİ - Akıncı Köyü İlkokulu

Ekm

Okulumuzdaki derslikler ile diğer oda kapılarına kapı giydirme temin edildi.

Ekm

Daha önce görev yaptığım okulumun değerli velileri ile yardımsever dostlarımızın katkılarıyla okulumuz öğrencilerinin tamamına okul forması temin edilerek okulumuzda tek tip kıyafet uygulamasına geçildi. Katkılarından ve duyarlılıklarından dolayı değerli velilerim ile yardımsever dostlarımıza okulumuz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Mutki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Onay BİRLİK tarafından okulumuz için logo tasarlandı. Emeklerinden dolayı kendisine canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Eyl

Hafta içi hergün ders dışı faaliyetler kapsamında okulumuz öğrencilerine Akıl ve Zekâ Oyunları Kursu verilmektedir.

Eyl

2021-2022 eğitim öğretim yılı sene başı veli toplantımız, velilerimizin iştirakiyle gerçekleştirildi. Katılım ve ilgilerinden dolayı velilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Salgın sürecinde okulumuz öğrencilerinin sağlığı her şeyden önemli görülerek, okulumuz her hafta yıkanarak detaylı bir şekilde temizleniyor.

Eyl

Covid-19 salgını nedeniyle uzun süredir kesintisiz yüz yüze eğitim gerçekleştirilemeyen eğitim kurumumuz, 2021-2022 eğitim öğretim yılında tam gün ve kesintisiz eğitimle öğrencilerine kapılarını açtı.

Sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçmesi dileğiyle yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.